Επιλογη Γλωσσας

Ψηφοφορια

Είστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία του Wi-Fi στα λεωφορεία μας;
 

Στατιστικα

Επισκέπτες: 5649338
Άλλοι προορισμοί

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ονομάζονται όλα τα ΚΤΕΛ που βρίσκονται στο σταθμό "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ". ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μόνο η ΚΤΕΛ Α.Ε. που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα.

SITE ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: www.ktelmacedonia.gr 

ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://infothess.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

Βρίσκεστε στην ιστοσελίδα της "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", που εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ. Εαν θέλετε να ταξιδέψετε σε άλλες πόλεις, πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχετικό ΚΤΕΛ. Τα "ΚΤΕΛ" δεν είναι μία εταιρεία, ούτε ένας ενιαίος οργανισμός. Κάθε ΚΤΕΛ αποτελεί ξεχωριστή ανώνυμη εταιρεία, με συγκεκριμένα δρομολόγια, χωριστή διοίκηση, δικούς του κανόνες λειτουργίας. Στην Ελλάδα λειτουργούν 61 ΚΤΕΛ Α.Ε. τα οποία δεν έχουν κάποια οργανική σύνδεση μεταξύ τους. Έτσι κάθε ΚΤΕΛ είναι υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση των επιβατών του.

Για προορισμούς που δεν ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα, αρμόδια είναι τα ΚΤΕΛ κάθε νομού. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ταξιδέψετε από την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να απευθυνθείτε στο ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, από την Πάτρα στη Θεσσαλονίκη, στο ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ κ.ο.κ.

Τα δρομολόγια άλλων ΚΤΕΛ, μπορείτε να τα πληροφορήστε και από τον αριθμό 14505 (Λεπτομέρειες στην ενότητα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ).

Image

Η "Κ.Τ.Ε.Λ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε." δεν ευθύνεται για υπηρεσίες των άλλων ΚΤΕΛ της χώρας.


 

 

Who's Online

Έχουμε 21 επισκέπτες online
Advertisement